livetscirkel.blogg.se

Wzzuuuppp Gänget !? :) Eldar här. Detta är ett nytt projekt från mig pga. av en ny start på livet, efter en lång och kaotisk period som ni kanske kommer ta del av med jämna mellanrum. Jag kommer blogga om allt som livet har : Roliga saker som får er att skratta, barn, familj, tråkigheter, Bosnien / Bosniens Landslag, jobb, driva företag, sport, personligt, saker ur det förflutna, min dotters uppväxt, kärlek, filmer, drömmar, visioner, hur man jobbar mot mål, sälj, marknadsföring och kanske om jag orkar samt har lust, politik. Kontakt: [email protected] - oavsett vad

Nystart - eller inte..

Kategori: Allmänt

Har lämnat denna delen vid sidan om ett tag.. Varför kan inte jag heller svara på.. Tidsbrist, motivation eller vad än anledningen är kvittar..

Funderar på om jag ska återgå, försöka hinna med något inlägg då och då, eller om jag ska avsluta och säga tack och adjö.

Bloggen startades egentligen i ett syfte och har uppfyllt sitt mål däremot känner jag att där finns saker jag vill berätta om, skriva om, analysera, dela med mig av.

Jag får ta en funderare och ni får gärna säga vad ni tycker. Trots att ej någon uppdatering är gjord på länge så är ni några som trycker er in här med jämna mellanrum, däremot vet jag inte pga. vilka anledningar eller vilka ni är.

Jag funderar också väldigt starkt på att skriva en bok..Men även för det krävs tid och det känns som att det definitivt är något på "to do" listan men när vet jag inte.

So long for now..