livetscirkel.blogg.se

Wzzuuuppp Gänget !? :) Eldar här. Detta är ett nytt projekt från mig pga. av en ny start på livet, efter en lång och kaotisk period som ni kanske kommer ta del av med jämna mellanrum. Jag kommer blogga om allt som livet har : Roliga saker som får er att skratta, barn, familj, tråkigheter, Bosnien / Bosniens Landslag, jobb, driva företag, sport, personligt, saker ur det förflutna, min dotters uppväxt, kärlek, filmer, drömmar, visioner, hur man jobbar mot mål, sälj, marknadsföring och kanske om jag orkar samt har lust, politik. Kontakt: [email protected] - oavsett vad

Bloggens framtid

Kategori: Allmänt

Det ska bli intressant att se vart bloggandet tar vägen. För närvarande kommer det stå ganska stilla, jag har ännu inte bestämmt mig.
 
Den kan ta många riktningar. Det kan bli att vi fortsätter med säljskola, konspirationsteorier och allmänt men det kan även bli så att den kan användas i helt annat syfte. Kanske blir det så att jag offentligt berättar om privata saker, postar printscreens på månaders smsande, lägger ut privata mail och på djupet bloggar om konflikter, och allt annat som rör en speciell fråga. 
 
Detta är verkligen något jag hoppas undvika, slippa lägga ner tid på, och slippa offentlig göra privata saker. Väldigt mycket hoppas jag att jag inte behöver göra det pga. min dotter, som det i slutändan kommer gå ut över. Men jag kanske kommer att sakna alternativ, och då blir det det enda sättet att få till någon rättvisa, att få ut sanningen.
Allt beror hur saker och ting utvecklas på några fronter.
 
Tills vidare, avi viderci.
 
Saknar min bebis enormt, min kommunikation består av att skicka bilder via sms till henne. Nedan senast skickade bilden på en tröja inlöpt till henne, som jag inte ens vet när jag får möjlighet att ge bort till henne.
Jag vet att du saknar mig också, jag vet att du vill träffa mig också, och jag vet också varför det inte blir så.
 
 

Fighter

Kategori: Allmänt

 
Hey pretty, the world, and even the people are shitty. 
I know easy it cant be, but i hope you can see and more important feel. Feel the true love, the peace but also i know you feel the hate every evening late - all the mean and bad words that breaks your heart. 
 
A 5 years old mind, it cant understand everything, still its not blind. 
Life, thats what you mean to me, and it dosent mather how sad i be or how empty you feel without your hero, buddy, best friend and father so i swear on my mother that all i do, i do it for you.
 
Its not simpel being brainwashed from the nearest around but hold on little tiger soon it all will be brighter. The promise i gave i will hold just be brave and have paciense. 
 
Daddy havent forgotten you, Daddy wont leav you, Daddy will never give up on you.
 
 
 

Sunshine

Kategori: Allmänt

Bättre tider och soligare dagar, livet rullar på. Lycka stavas till skratt och glädje, kärlek och respekt.
Där är dock lång väg kvar att vandra och meningen ovan får tas med en nypa salt, just nu är allt som ovan däremot är jag medveten om hur snabbt detta kan ändras samt det faktum att man lider innerst inne när man tänker djupare kring hur ett barn egentligen mår.
 
Men hey little girl, you will grow - you will understand 
 
Saknaden är inte rolig, den finns där konstant. Den ena är tung och jobbig men kortvarig, och varje gång jag får tillfälle att spendera tid med detta underbara barn, varje gång känner jag mig hel. Hennes leende, skratt och smarta ordval läker allt inom en.
 
 
Håller utöver allt annat på att inleda en comeback inom fotbollen, känslan sitter kvar men där saknas givetvis lite efter ett längre uppehåll. Dock märker man att jag har talangen och en proffskarriär är inte helt utom räckhåll =)
 
 
Imorgon är det en stor dag för min kära syster som ska på bal - och jag vet redan nu att hon kommer vara vackrast på plats, hon har ju mitt blod i sig =)
Veckan därefter tar denna 11 åring förvånandsvärt också studenten. Hur det är möjligt vet jag inte, det känns som om det var i går hon hade sammansatta ögonbryn och man kunde lura henne att hon var adopterad.
Men men, tiden går och nu är hon också vuxen