livetscirkel.blogg.se

Wzzuuuppp Gänget !? :) Eldar här. Detta är ett nytt projekt från mig pga. av en ny start på livet, efter en lång och kaotisk period som ni kanske kommer ta del av med jämna mellanrum. Jag kommer blogga om allt som livet har : Roliga saker som får er att skratta, barn, familj, tråkigheter, Bosnien / Bosniens Landslag, jobb, driva företag, sport, personligt, saker ur det förflutna, min dotters uppväxt, kärlek, filmer, drömmar, visioner, hur man jobbar mot mål, sälj, marknadsföring och kanske om jag orkar samt har lust, politik. Kontakt: [email protected] - oavsett vad

Judgement day

Kategori: Allmänt

En vecka med mitt favoritbarn har avslutats och jag kan konstantera att den som säger att ett barn inte tar på krafterna eller behöver uppmärksamhet 24/7 - ljuger..
Å andra sidan är det otroligt mysigt, underbart och helt enkelt värt all tid och energi man lägger på det, och för varje dag och vecka mer och mer, ju äldre dom blir desto roligare blir det, desto mer blir det en "vuxen" människa som man umgås med och inte en "bebis" som man passar.
 
De har handlat om allt ifrån discobowling, trädgårdsarbete, studsmattehoppning, letande av sniglar och maskar, tandborstning med mycket mycket mer. För första gången upphittades också en gul nyckelpiga.. Hur många har sett en sådan?
Känslan av att ett barn mår bra och är lyckligt är obeskrivlig.
 
 
 
 
 
En tröja som tidigare figurerat i bloggen..
 
 
 
 
 
 
Vilken skönhet, hur sött är inte detta då.. Snacka om att det klär henne.. Hon ville prova på att be, och efter att ha provat på så var det tjat hela kväll och kommande morgon om hon skulle få göra det igen..
Inte för att hon fattar något av det eller betydelsen av det men det var väl spännande och lockande.
 
 
Det var lite kort om veckan innan vi slänger oss över i nutid och Judgement Day..
I dag spelar Bosnien sin viktigaste match på länge. Ikväll möter vi Slovakien borta, ett Slovakien som lyckades vinna i Bosnien, via en väl taktisk genomförd match och i och med den förlusten satte Slovakerna oss i ett jobbigt läge. I kväll måste en seger tas för att inte låte Grekland gå om i gruppen och göra de avslutande omgångarna till en mardröm. Ingen av oss vill till playoff igen, även om även det borde gå vägen, tredje gången gillt.. Två gånger har portugal slagit ut oss i Playoff, förhoppningsvis blir det enklare motstånd denna gång men vi siktar mot första platsen.
Skulel själv varit på plats men busschauffören råkade ut för en hjärtattack så resan blev inställd. Riktigt surt..
Ville gärna ha Slovakien på meritlistan också.. 
Hittils har jag följt landslaget i:
 
Belgien *2
Frankrike
Estland
Norge
Stockholm
 
Det är nu eller aldrig !
Heart on the pitch !
 
 
 
 
Vill också passa på och länka till en bra artikel om pyramider för er intresserade..
Även Europa har sitt lilla "Egypten".. Welcome to Visoko - B i H
 
 
 
Nästa inlägg kommer vi gå igenom lite olika Quotes, Intressanta bilder och bra budskap.

Kommentarer

  • Maskot säger:

    Tycker du borde uppdatera ofta, för en stalker måste ha något att läsa.

    2013-09-11 | 08:42:46

Kommentera inlägget här: