livetscirkel.blogg.se

Wzzuuuppp Gänget !? :) Eldar här. Detta är ett nytt projekt från mig pga. av en ny start på livet, efter en lång och kaotisk period som ni kanske kommer ta del av med jämna mellanrum. Jag kommer blogga om allt som livet har : Roliga saker som får er att skratta, barn, familj, tråkigheter, Bosnien / Bosniens Landslag, jobb, driva företag, sport, personligt, saker ur det förflutna, min dotters uppväxt, kärlek, filmer, drömmar, visioner, hur man jobbar mot mål, sälj, marknadsföring och kanske om jag orkar samt har lust, politik. Kontakt: [email protected] - oavsett vad

L o L

Kategori: Allmänt

                             
 
Alla har vi väl skickat fel sak till fel person. Alla som har gjort detta kommer ihåg känslan, helt uppgiven, jobbig, och inte minst, snacka om ångest.. Man drar sig i håret och försöker komma på något bra att rätta till misstaget med. Dessa misstag tycks inte hända ofta, men när de väl händer så är det ju typsikt att det är helt fel sms till helt fel människa.
Sen har vi ju den andra biten av fel sms, som skickas i väg med mening för att se ut som om de kommit fel. Det har ju hänt att alla också gjort detta någon gång, men att ha detta som en rutin att försöka göra någon sotis med mening, och att ens lägga ner tid på att skriva och skicka något som man egentligen inte ens ska skicka eller skriva till någon annan är löjligt och patetiskt. 
Denna sjukdom kan ofta kopplas till att man vill eller tror att man sårar någon, gör någon arg, sur osv. I själva verket flinar mottagaren åt detta sms, tycker bara det är roligt och jävligt löjligt. Inte minst om det är väldigt uppenbart att det inte är "fel" egentligen utan att det är "fel" med meningen.
 
Ett hett tips kära läsare, håll er i från detta, sjunk inte så lågt. 
 
Däremot är sådana här "riktiga" fel sms väldigt roliga att läsa, man får sig ett väldigt gott skratt och kan verkligen sätta sig i den situationen. Tänk er bara skriva detta som bilden ovan visar och råka skicka till sitt barn.. hahaha
 
En annan klassiker är :
- Baby where are you, what are you doing
- Oh darling, just chilling, thinking of you, and about to go to bed, and you ?
- Standing in the club, just behind you
 
Den är inte lätt  =) 
 
Take care !
                                  
                                  

Kommentarer

  • Eldar säger:

    Där finns många sidor på nätet som visar upp dessa felskickade sms. Googla lite och surfa runt så kan ni få er ett par väldigt goda skratt =)

    2013-04-05 | 11:24:10
    Bloggadress: http://livetscirkel.blogg.se
  • K.M säger:

    Hej Eldar! Du verkar vara en mogen och smart man med erfarenhet av allt som kan kopplas till kärlek och förhållande. Jag vill därför fråga dig om råd. Skulle du kunna med din erfarenhet skriva ett eller flera inlägg om tips och tillvägagångssätt på både hur man kan ta kontakt med en tjej, hur man ska behålla gnistan, vad faller tjejer för? Vad ska man absolut inte säga? Vad ska man liksom tänka på. Tacksam för svar! Peace

    Svar: Tjena! =)Intressant, spännande, roligt.. Absolut, Håll utkik så ska jag ta upp detta.
    Det där är lite av mitt favorittema, har väldigt mycket att dela med mig inom det området.
    Tala gärna om lite mer specifikt var det kör ihop sig för dig så ska jag försöka belysa de sakerna närmare ? Girls 4 ever haa ;)
    Eldar Sljivo

    2013-04-06 | 18:34:38

Kommentera inlägget här: